RED WOLVES

«Belgian National Handball Team»

Menu

BELGEN ONDERUIT NA VERDIENSTELIJKE WEDSTRIJD

12 april 2016,   By ,   0 Comments

Complexloos. Zo kunnen we de aanpak van de Belgen het best omschrijven. Het thuispubliek werd bijzonder stil toen de Belgen met een kleine voorsprong gingen rusten. Ook in de tweede helft waren de Belgische meisjes de betere ploeg. Met nog 6 minuten te spelen kwam de thuisploeg langszij. Gesteund door het thuispubliek gingen de Georgiërs erop en erover. In geen tijd stond het 16 – 14. De Belgen namen risico’s maar botsten op een ijzersterke doelvrouw. De counters van de Georgiërs waren bijzonder scherp waardoor de score opliep tot 18 – 14.

‘Ondanks de helse sfeer zijn de meisjes zeer goed aan de wedstrijd begonnen’ begint bondscoach Rik Stryckers zijn analyse. ‘We hebben tot op 10 minuten van het einde de wedstrijd in handen gehad. Op cruciale momenten zijn we zowel aanvallend als verdedigend in de fout gegaan. Enkele individuele foutjes achteraan en vooraan waren we niet efficiënt genoeg. Op dit niveau doe je dat natuurlijk niet ongestraft. We hebben dan nog alles op alles gezet om de scheve situatie opnieuw recht te trekken maar dat is jammer genoeg niet gelukt. Over de wedstrijd kan ik niet anders dan tevreden zijn. Eens te meer was onze mentaliteit uitstekend. Zowel aanvallend als verdedigend vochten we voor elke bal. Ook al was de tegenstander breder, sterker en groter dan nog lieten we ons niet zomaar doen. We hebben weer stappen gezet, progressie gemaakt en daar is het ons nog steeds om te doen. Morgen spelen we onze vijfde wedstrijd in zes dagen. We gaan opnieuw uit van eigen kracht. We willen die wedstrijd winnen. Als we het aanpakken zoals vandaag moet dat zeker lukken.’

De Belgen spelen morgen om 13u00 Belgische tijd.

 1. Je reactie is in afwachting van moderatie.

  … [Trackback]

  […] Read More on|Read More|Find More Informations here|Here you will find 25192 additional Informations|Informations to that Topic: club100.be/2016/04/12/belgen-onderuit-na-verdienstelijke-wedstrijd/ […]

 2. Je reactie is in afwachting van moderatie.

  … [Trackback]

  […] Read More on|Read More|Find More Infos here|Here you can find 22077 more Infos|Informations to that Topic: club100.be/2016/04/12/belgen-onderuit-na-verdienstelijke-wedstrijd/ […]

 3. Je reactie is in afwachting van moderatie.

  … [Trackback]

  […] Read More on|Read More|Find More Informations here|Here you will find 34887 additional Informations|Infos to that Topic: club100.be/2016/04/12/belgen-onderuit-na-verdienstelijke-wedstrijd/ […]

 4. Je reactie is in afwachting van moderatie.

  … [Trackback]

  […] Read More on|Read More|Find More Informations here|There you will find 14992 more Informations|Informations to that Topic: club100.be/2016/04/12/belgen-onderuit-na-verdienstelijke-wedstrijd/ […]

 5. Je reactie is in afwachting van moderatie.

  … [Trackback]

  […] Find More that Topic: club100.be/2016/04/12/belgen-onderuit-na-verdienstelijke-wedstrijd/ […]

 6. test de sang zegt:
  Je reactie is in afwachting van moderatie.

  … [Trackback]

  […] Info to that Topic: club100.be/2016/04/12/belgen-onderuit-na-verdienstelijke-wedstrijd/ […]

 7. Je reactie is in afwachting van moderatie.

  … [Trackback]

  […] Find More Info here to that Topic: club100.be/2016/04/12/belgen-onderuit-na-verdienstelijke-wedstrijd/ […]

 8. Je reactie is in afwachting van moderatie.

  … [Trackback]

  […] Read More Info here on that Topic: club100.be/2016/04/12/belgen-onderuit-na-verdienstelijke-wedstrijd/ […]

 9. Je reactie is in afwachting van moderatie.

  … [Trackback]

  […] Here you will find 27412 additional Information on that Topic: club100.be/2016/04/12/belgen-onderuit-na-verdienstelijke-wedstrijd/ […]

 10. article zegt:
  Je reactie is in afwachting van moderatie.

  … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: club100.be/2016/04/12/belgen-onderuit-na-verdienstelijke-wedstrijd/ […]

Leave a Reply